Blog

Behind the scenes: Stay positive!

Zoals je kan zien is deze video al een tijdje geleden gemaakt! De zon scheen en ik zat lekker met mijn korte mouwen buiten op het terras. Toch wil ik deze video met jullie delen. Hier zie je me helemaal opgaan in mijn nieuwe hobby; handlettering! 

Enjoying my new hobby!

Met een kopje thee ben ik bezig met een heel gaaf nieuw artikel. Ik denk veel na over wat ik wil plaatsen op mijn blog. Omdat ik ook bezig ben met het opzetten van een magazine, moet dit natuurlijk wel een beetje op elkaar aansluiten. Daarom deze video; the making off!

Het liefst zit ik de hele middag buiten in de zon, met een kopje thee en de radio zachtjes op de achtergrond. Zo ontspan ik helemaal. Het fijnste aan deze hobby vind ik dat het niet achter een schermpje is. Ik vind het erg leuk om weer creatief met pen en papier te zijn! Ook is het leuk om steeds meer vooruitgang te zien in de tekeningen.

Ben jij benieuwd wat ik bij deze creatie te vertellen heb in mijn magazine? Laat het weten in de berichten! Wat is jouw plekje waar je graag doet knutselen? Ik ben benieuwd! Deel jouw ervaring met mij via #BYB community.

Behind the scenes video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.