Blog

DIY: verjaardagskaart in een handomdraai

Weer eens tijd voor een video! Mijn handletteringskills zijn al goed bevorderd, en die van jou? De kunst blijft natuurlijk nog steeds; veel oefenen baart kunst! In dit blogbericht nemen we de verjaardagskaart onder de loep.

Veel vaker wordt er onder de jeugd de verjaardagskaart vergeten. Ze hebben geen kaarten meer in huis of zijn te lui om ze te schrijven. Een appje sturen is overigens net zo handig, toch? 

Geef een persoonlijke verjaardagskaart en krijg heel veel waardering terug!

Daar denk ik anders over! Een kaart is het meest persoonlijke wat je kan krijgen op een speciale dag zoals je verjaardag. Personaliseer hem en maak het helemaal je eigen ding. Dit geeft leuk en blijft bij. Maak een kaart voor je moeder, beste vriendin of voor je tante. Ik weet zeker dat iedereen waaraan je je kaart richt, hier ontzettend blij mee is!

Opzet in bulletjournal BYB Rosalie

In deze video ga ik aan de slag met de tekst; ‘Cheers to many more years’. Zoals je ziet speel ik met lettertypes, lettergroottes en letterdiktes. Hierdoor komt er een leuke twist aan de kaart. Dé handlettering truc dus! Door wat kleine tekeningen, of te wel doodles, fleur ik de tekening extra goed op.

DIY verjaardagskaart in een handomdraai!

Natuurlijk heb ik de kaart niet op een wit vel getekend. Dit was slechts een oefening. Het echte eindresultaat vind je in het nieuwste BYB magazine! Heb jij een leuk verjaardagskaart idee? Deel hem met #BYBcommunity!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.