Blog

4 x waarom jij moet beginnen met bulletjournaling!

Een hot-topic van nu is het bijhouden van een bullet journal. Vind jij het er ook zo leuk uit zien? Al dat handlettering en journaling maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan zit je bij dit blogbericht goed! Ik geef jou tien redenen waarom jij moet beginnen met het bijhouden van een bullet journal!

Begin samen met mij met bullet journaling en laat je creativiteit zijn gang gaan!

Sla al je creativiteit op
Laat niets verloren gaan, soms heb je ineens een creativiteits-boost. Herken je dat? Door het op te schrijven in je bullet journal gaat geen idee verloren en kan je het altijd op een later moment uitwerken.

Zie je vooruitgang
Ja, iedereen moet zich ontwikkelen in het handletteren en bullet journaling. Toen ik voor het eerst een tekening had gemaakt, zag het er ook écht niet uit! Dat durf ik eerlijk met jullie te delen. Maar hoe gaaf was het, als ik terugkeek op de verbeteringen van het bullet journaling. Het is echt tof om vooruitgang te zien. Daar mag je als beginner echt wel trots op zijn!

Rustgevend op een regenachtige dag!
Ken je die momentjes dat het buiten super hard regent maar je bent de hele dag vrij. Bullet journaling is dé oplossing voor z´n dag! Het zal nooit vervelen, door de eindeloze witte pagina´s ben je altijd vrij om er alles kwijt te kunnen wat je wilt. Ga er lekker voor zitten met een grote kop thee en laat je creativiteit zijn gang gaan!

Ontwikkel en release
Oefenen, oefenen, oefenen. Dat is alles waar het in het begin om draait. Maar wat als dit goed lukt? Dan is het natuurlijk hartstikke tof als je dit ook buiten je bullet journal kan laten zien aan de rest van de wereld. Ik heb dit gedaan in de vorm van verjaardagskaarten. Benieuwd wat ik laatst gereleased heb? Hou dan de blogpagina in de gaten!

Ben jij enthousiast geworden maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan heb ik leuk nieuws voor je! In mijn nieuwe magazine vind je de rubriek met de beste budget essentials voor jouw eerste bullet journal! Ik ben benieuwd of ik jullie over kan halen tot deze té leuke hobby. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.