Blog

DIY herfstheader!

Goed, we hebben een moodboard gemaakt. En wat nu? In dit blogbericht laat ik je precies zien hoe ik ben verder gegaan in dit creatieve proces. Mijn bullet journal is nog vrij leeg. Wel heb ik al helemaal bedacht hoe ik het in elkaar wil hebben. Hoe ik dat doe? Dat lees je hieronder!

Volg #BYB ook op YouTube!

Na het brainstormen aan de hand van mijn moodboard ben ik er achter gekomen dat ik het wél belangrijk vind dat mijn bullet journal overzichtelijk blijft.  Waarom? Dit past ook goed bij mijn persoonlijkheid; ik ben zelf ook erg overzichtelijk en ordelijk! Maar goed, om dit overzichtelijke over te laten komen in mijn bullet journal, wil ik een soort ‘header’ of ‘hoofdstuk’ maken van alles wat ik ga tekenen wat met de herfst te maken heeft. 

Omdat ik een beginner ben, en ik met een pagina werk, vind ik wel dat dit er zo leeg uit ziet. Daarom heb ik er een quote naast gemaakt die helemaal aansluit op de herfst. Ben jij al gevorderd en vind je het leuk om jezelf uit te dagen? Be my guest en gebruik een spread! 

Naast mijn gum, potlood en fineliner heb ik ook gebruik gemaakt met verschillende bruintinten. Dit heb ik bewust gedaan. Zo komt het herfst accent nét beter over. 

Al dus; hieronder zie je het filmpje wat ik heb gemaakt in mijn bullet journal om dit hoofdstuk te openen; hello herfst!

Heb jij ook een eye-catcher gemaakt ter opening van het herfstseizoen? Ik ben benieuwd! Deel hem via Instagram met #BYBcommunity en misschien kom jij hem nog tegen tijdens mijn wekelijkse inspiratie blogpost. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.